Sivut

1. maaliskuuta 2013

Habitare 2012

Tein ihan blogin alussa tuollaisen Habitare 2010-postauksen jossa oli mun lempparijuttuja sen vuoden Habitaresta. Mulla ei ole mitään kuvia vuoden 2011 Habitaresta, kävin siellä äitini ja parhaan kaverini kanssa, mutta kameraa en sillä kertaa ottanut mukaan. Ei kyllä hirveästi harmittanut, sinä vuonna ei ollut kauheasti mitään kiinnostavaa (paitsi Trash Design-osasto joka oli ihan huippu!). Tässä kuitenkin tämän vuoden Habitaren helmiä.

Farkkuvuorattu Smeg, siistejä valaisimia, taidetta, Fatboyn väriloistoa, lasimurskasta tehty sängynpääty ja upean muotoisia puutuoleja.
Yhdellä osastolla oli eri tavoin tuunattuja keinutuoleja, täytyy sanoa että niistä ei ainakaan mielikuvitusta puuttunut!
Parasta tämän vuoden Habitaressa oli kuitenkin se, kun huomasin miten paljon omia tuunauskohteita sieltä löytyi! Seuraavaksi niistä vähän kuvia. Ei näistä kaikki välttämättä ole sellaisia mitä itse tekisin, mutta ne oli kekseliäitä, helppotekoisia ja siistin näköisiä :)

Kauluspaidoista ja muista vaatteista tehtyjä koristetyynyjä, kansiosta tehty valaisin, vanhoja akvaarioita päällekäin pöytänä, kivoja tauluja keittiöpyyhkeistä, kirjoista tehty yöpöytä ja letitetyllä kankaalla koristeltu tehty sängynpääty.
Noi akvaariot on mun lemppareita, niitä voi saada halvalla kirpputoreilta, toisaalta hyväkuntoiset akvaariot voi olla myös hirmu kalliita. Ehkä vielä joskus lähden akvaariojahtiin jotta saisin tuollaisen kivan pöydän. Toisaalta, koira- ja/tai lapsiperheissä toi ei välttämättä ole kauhean fiksu idea, ellei noita akvaarioita kiinnitä jollakin tapaa toisiinsa.

Se mun viime postauksessa mainitsemani projekti on hieman siirtynyt, koska en ole vielä saanut ompelukonetta lainaksi, toivottavasti kuitenkin saisin sen hoidettua alta pois tänä viikonloppuna ja postausta tänne ensi viikolla.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti