Sivut

17. helmikuuta 2013

Vihdoinkin!

Haa, saatiin viime perjantaina vihdoinkin kotiin se kauan kaivattu valkoinen lipasto! Kävi aika hyvä tuuri, sillä olin oikeasti jo luopunut toivosta löytää hyvän lipaston alle satasella. Tori.fissä tosiaan pistin viestiä about kolmestakymmenestä lipastosta tän hakuajan aikana ja KAIKKI oli aina myyty heti alta pois. Argh! Tämä kotiutui meille puolivahingossa ja maksettiin siitä loppupeleissä 50 euroa.


Muistatteko kun aikaisemmin mainitsin ennen joulua ostamastani Jyskin baaripöydästä jonka pöytälevy oli karsea ja meni rikki jo kasauksessa? No, tein siitä reklamaation (eihän niiden tarvitse tietää ettei alun perinkään ollut tarkoitus käyttää niiden halpislevyä vaan ostaa pöydän runkoon kokopuinen pöytälevy :D) ja sain sitten Jyskiin kahdenkympin lahjakortin. Hetken mietin, että jaksanko nostaa enempää äläkkää ja pyytää sen rahana, mutta sitten huomasin, että Jyskillä sattui olemaan 120 euron valkoinen lipasto alennuksessa 70 euroa, niin kun nyt kuitenkin sain tuon niiden baaripöydän puoli-ilmaiseksi (se oli alessa se 40e josta sain sen 20 euron lahjakortin vielä lisäksi!), päätettiin Antin kanssa ostaa tuo lipasto, koska meille jäi maksettavaksi vaan se 50 euroa. Olin oikeastaan tosi positiivisesti yllättynyt, Jyskin tuotteet on normaalisti aina ollut tosi surkeaa laatua, mutta tää lipasto oli yllättävän hyvää tekoa! Ei ainakaan mennyt rikki heti kasausvaiheessa heh :p


Lipaston mukana tulleet vetimet oli ihan nätin näköisiä, mutta karsean epämukavia käyttää. Kävin Ikeasta ostamassa valkoisia porsliinivetimiä ja mulla meni loppupeleissä viikko päättää mistä tykkäsin enemmän! En vieläkään ole täysin varma, mutta noi porsliininupit on niin mukavia kädessä, että päädyin sitten niihin. Onhan ne toisetkin vetimet vielä tallella niin pääsenpähän vaihtelemaan vetimiä jos nuo alkaa tympimään.


Lipaston päällä näkyy myös uusin projektini, eli (taas) kankailla tuunattu kukkaruukku. Tuo perusruukku on ollut mulla jo vuosia ja se on kastelusta mennyt aika karsean näköiseksi. Jostain syystä se vesi on värjännyt ruukkuun raitoja jotka näyttävät enemmänkin lika- ja homeraidoilta jotka eivät millään kuuraamisella siitä lähtenyt.


Samalla reissulla kun ostin Ikeasta ne lipaston vetimet, nappasin taas tekstiiliosastolta vähän kangasta mukaan. Tuo pitsikangas taisi olla 1,99e/metri, joten ei todellakaan mikään budjetinkaataja. En halunnut liimata kangasta ruukkuun, joten teippasin sen vaan pohjaan ja kankaan sisäpuolelta ruukkuun kiinni. Fiksasin vielä koristeeksi tuollaisen rusetin, koska ilman sitä toi näytti hieman liikaa joltakin mummolaruukulta :D Omasta mielestäni rusetista tuli ehkä vähän liiankin iso, mutta se saa nyt kelvata kunnes jaksan sitä lähteä muuttamaan.


On toi tekstiileillä leikkiminen hauskaa! Niillä saa niin helposti muutettua tavaraiden ulkonäköä täysin, ja silti suht halvalla! Mulla on jo kaksikin muuta kangastuunausideaa muhimassa, mutta yksi niistä on vähän turhankin kallis (kangas siihen projektiin maksaisi about 90e vaikka tilaisi ulkomaisista nettikaupoista!) ja toiseen tarvitsen porukoilta lainaan ompelukonetta (joka mahdollisesti onnistuu jo ensi viikonloppuna!). Tässä kuitenkin vähän esimakua siitä projektista. Can't wait!


2 kommenttia:

  1. Ooiskohan tota pitsikangasta ollut mustana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en oo ihan varma... En kattonut niin tarkasti kun ite tarvin vaan tota valkosta :D

      Poista