Sivut

4. helmikuuta 2013

DIY - Pantateline

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4695637/?claim=qsx3m5wn2tt">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Täällä taas, pitkästä aikaa! :) Olen ollut koko joulu- ja tammikuun sairaslomalla, joten nyt kun olen vihdoinkin päässyt takaisin töihin tuntuu ettei aika riitä mihinkään enää! Projektejakaan ei ole tultu tehtyä pitkään aikaan, sillä säästän tällä hetkellä kaikki viimeisetkin eurot vähän suurempiin projekteihin.

Olen jo viikkoja etsinyt valkoista lipastoa makuuhuoneeseen jonne saataisiin viimeisetkin vaatteet. Makkarissa on ainoastaan kolme pientä vaatekaappia ja itse huone on sen verran pieni, ettei sinne saa mahtumaan isoa vaatekaappia, joten päädyttiin lipastoon. Ongelma on, että etenkin valkoiset lipastot on TOSI kalliita! Jos miettii, että kyseessä on puinen boksi jonka sisällä on pari-kolme laatikkoa johon saa vähän pikkareita ja t-paitoja, niin ei siitä missään nimessä viitsi maksaa sataa euroa tai enemmän!! Jotenkin musta tuntuu että tämä valkoisten laatikostojen hintataso on muidenkin mielestä ihan päin honkia, sillä tori.fissä tai fb-kirppareilla valkoiset laatikostot myydään about tunnissa siitä kun ne laitetaan myyntiin! Olen tori.fissä laittanut viestiä about kahdestakymmenestä lipastosta heti kun olen ne huomannut (ja oon todellakin tarkistanut sivuja kerran-kaksi päivässä jo viikkoja!) saan aina vastaukseksi että ne on jo myyty... Argh! Noh, ehkä joskus vielä tärppää!

Toinen iso projekti on baarituolien löytäminen. Näissä on sama juttu, niiden kappalehinta uusina on aina vähintään satasen (paitsi jossain Ikeassa mutta sieltä ei löydy yhtään nättiä baarituolia!) ja käytettyinä niitä ei löydy mistään! Tällä hetkellä joudutaan käyttämään vanhaa ruokapöytää penkkinä (kuulostaa hulluta, tiedän, mutta se oikeasti toimii :D) mutta olen luvannut myydä sen kaverille, joten kohtapuolin olisi pakko löytää tuolit jostakin... Baaripöytään pitää ostaa myös uusi pöytälevy, joten siihenkin pitää säästää :)

Jotta blogi ei kuitenkaan hiljentyisi kokonaan muistin onneksi yhden projektin jonka olen tehnyt jo aikoja sitten. Se on maailman helpoin ja halvin projekti ja todella fiksu, etenkin jos käyttää paljon hiuspantoja niinkun minä!

Tarvitset:
Talouspaperirullan
Kangasta

1. Kiedo kangas talouspaperirullan ympäri. Tarvitset sen verran kangasta, että sivuille jää noin 10cm kangasta rullan molemmin puolin.

2. Tunge sivujen ylijäämäkangas talouspaperirullan sisään. Valmis!


Pannat saa hyvin järjestykseen rullan ympäri. Itse pidän sitä pystysuunnassa pöydällä, mutta jos haluaa esim. roikottaa sitä naulakossa tai muualla, niin rullan läpi voi vetää jonkun kauniin nauhan ja ripustaa sen siitä. Pannat pysyy järjestyksessä ja turvassa. Esim. kaapissa jos ne jää tavaroiden alle ne saattaa helpostikin katketa tai mennä väkkyrälle, mutta tässä ne pysyy aina siististi.
1 kommentti:

 1. Wonderful idea...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin???
  Let me know follow you then back.;)
  Lovely greets Nessa
  My Blog

  VastaaPoista