Sivut

14. joulukuuta 2012

Sohvapöytää etsimässä

Nyt harmittaa. Jo monta vuotta sitten näin netissä Tick-pöydänjalat ja toivoin että vielä jonakin päivänä sellaiset saan. Silloin parisen vuotta sitten ne ei maksanutkaan kun jonkun 80e (Medium-koko) mutta nyt hinta on noussut 175 euroon joka kyllä kieltämättä on aika paljon pelkistä pöydänjaloista. Toisaalta niistä saa loppuelämäksi sohvapöydän, koska pöytälevyä voi aina vaihtaa kun vanhaan kyllästyy.

Tickistä saa vaikka minkälaisen pöydän tahansa!
Mietinnässä on myös ollut Iskun AIR, mutta sen hyvin suolanen hinta ei kyllä mulle sovi, taisi olla päälle 600 euron! Sillä sentään saisi vaikka kuinka monta Tickiä :D Tästä olen kyllä kuullut paljon huonoakin, esim. se naarmuuntuu helposti, on muuttomiehen painajainen, naarmuttaa lattiaa helposti joten sen alla on pakko olla matto.
Iskun AIR
Löysin myös Room 21 nettikaupasta samanlaisen pöydän mutta puolta halvemmalla. En ole kuullutkaan tuosta nettikaupasta, hyvä valikoima heillä ainakin on!

Löysin samasta nettikaupasta myös Newtonin tosi upean sohvapöydän, tosin 1175e sohvapöydästä on ihan hullu hinta!!
Myös tätä Itomakin pöytää olen joskus kuolannut, ei se kyllä enää ole yhtä nätti kun mitä muistin, esim. tuo Newton on paljon kivempi. Tämäkin löytyi Room21 nettikaupasta hintaan 1035e.
Kun näiden pöytien hintoja katsoo niin tuo Tickin hinta ei edes tunnu pahalta. Kun pikaisesti tarkastin Vepsäläisen, Iskun, Maskun, Ikean ja Jyskin nettisivut niin ei löytynyt yhtään kivaa sohvapöytää alle kahdensadan, eikä ne vähän kalliimmatkaan mitään nättejä ollut. Eli jos tosiaan saan lukemattoman määrän sohvapöytiä ostamalla Tick-jalat 175 eurolla sekä hankkimalla siihen minkä tahansa levyn pöytälevyksi, niin yhtäkkiä tuo hinta ei tunnukaan niin pahalta! Täytyy miettiä vielä, eikä sohvapöydän hankkimisessa mitään hengenhätää ole, mutta vieläkin taidan kallistua tuon Tickin puoleen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti