Sivut

26. marraskuuta 2012

Enää neljä laatikkoa!

Huh... Tämä on ehdottomasti rankin muuttoni ikinä. Ja olen sentään muuttanut jo 8 kertaa elämässäni! Itse muutto meni tosi helposti ja kivuttomasti, saatiin Antin työn kautta muuttofirma Niemen kunnon kuorma-auto ja kuski niin saatiin kaikki kamat kerralla siirrettyä. Mutta tää lootien tyhjentäminen onkin ollut täyttä painajaista! Normaalisti just laatikoiden tyhjentäminen on mun lempiosuus muutosta, mutta kun muuttaa kämpästä jossa oli turkiskuoriaisia (ja etenkin niiden hyvin ällöjä karvapeppuisia matoja) niin jouduttiin tiskaamaan kaikki astiat ja tavarat ennen kaappeihin laittamista (käsin, mind you, koska meillä ei vielä oo tiskikonetta :( ), kaikki vaatteet, lakanat jne piti pestä, kaikki kengät, laukut, matot, takit ja viltit piti käyttää saunan kautta. Huoh! Muutosta on nyt kulunut vähän päälle viikko ja vihdoinkin meillä on vain neljä boksia jäljellä, joissa onkin vaan tauluja ja koristekamaa, joten  niitä ei kuitenkaan ihan heti voi paikoilleen laittaa vaikka kuinka haluaisin :D

Eilen käytin kolme tuntia kirjahyllyn järjestämiseen. Mua on aina kiehtonut kirjahyllyjen järjestely, ehkä just sen takia että siinä voi olla sopivan luova! Vanhassa kämpässä meillä oli hyllyt järjestelty genren mukaan mutta nyt halusin kokeilla jotain muuta. Hirveän monessa lehdessä ja blogissa olen nähnyt kirjahyllyjä jotka ovat järjestelty värijärjestykseen, joka mun mielestä on tosi kiva idea, mutta meillä on niin yksitoikkoisen värisiä kirjoja ettei meijän hylly kauheen kivan näköinen silloin olisi.
Päätin sitten järjestää kirjat kokojärjestykseen. Ei huhhuh! Siinä tosiaan meni se kolme tuntia kun shufflasin kirjoja edestakas hyllyillä ja yritin saada kaikki kirjat oikeisiin paikkoihin. Kun vihdoinkin olin valmis en osannutkaan enää päättää näyttikö hylly hyvältä, joten kysyin Antin mielipidettä. Antin reaktio oli: "Hyi ku siisti!" Vaikka Antti hetken kuluttua olikin sitä mieltä että hylly on ihan jees, niin mua alkoi suunnattomasti ärsyttää se, että se on nyt liian siisti, joten joudun siis järjestelemään sen ihan uusiksi!

Tällä kertaa sentään olin sen verran fiksu että piirsin suunnitelman paperille ensin, etten taas turhaa käytä kolmea tuntia siihen! :D Alimmille hyllyille meidän on pakko laittaa jotain säilytyslaatikoita tai muuta, sillä meidän koira rakastaa kirjojen kansien pureskelua...

Tripe-valaisinkin kotiutui viime viikolla, mutta porakoneen puuttumisen takia ei olla saatu sitä vielä asennettua paikalleen. Mutta se on kyllä tasan niin ihana kun miltä kaupassa näytti! :)

Mitäs muuta, korkattiin meidän oma sauna heti muuttoviikonloppuna ja ihanan mukava sen on. Vaikka aikasemmin olenkin ollut aika huono saunomaan (ja vieläkin mielestäni sauna on ihan liian kuuma jos menee yli 60 asteen :D) niin nyt kun löytyy oma pikku sauna niin iskee saunafiilis aika useinkin. Muutenkin tämä on kyllä hands down kivoin kämppä missä olen ikinä asunut! (Taidankin tehdä joskus sellasen postauksen kaikista paikoista joissa olen asunut...Hmm...).

Anyways, DIY-projekteja on tuhottoman paljon tulossa, sekä tietenkin kuvia sisustuksesta muutenkin, kunhan saadaan kämppä kuosiin. Ainakin yhden quickfix säilytyslaatikon onnistuin jo tekemään, sekä muuta pientä. Mutta niihin palaan seuraavassa postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti